• augustus 19, 2020

Zeven Aanbevelingen En Tips Die U Kunnen Helpen Bij Het Uitvoeren Van Fortnite

Zeven Aanbevelingen En Tips Die U Kunnen Helpen Bij Het Uitvoeren Van Fortnite

Als je het leuk vindt om van Fortnite te genieten op je mobiel of pc, besef dan dat onze ideeën het voor jezelf een stuk gemakkelijker kunnen maken om het meeste uit dit spel te halen. Op deze pagina delen we enkele eenvoudige richtlijnen en methoden. Als je je eraan houdt, zullen ze een geweldige verandering aanbrengen in je poging om de hele wedstrijd te overleven. Lees meer.

Maakt geen overmatig lawaai

Ten eerste, zorg ervoor dat u zo min mogelijk geluid maakt. Als een andere deelnemer in de omgeving je detecteert, hebben ze mogelijk een voordeel om je heen. Heel eenvoudig, misschien wil je liever wandelen dan werken, want het management maakt veel lawaai.

Het is ook superieur om er zeker van te zijn dat je omgeving beschermd is, hoewel je met de hulp verschillende middelen probeert te maken of op te ruimen. binnen je magische houweel.

Koop een koptelefoon

Als je plezier wilt hebben van een bonus rond je medespelers, moet je zeker kiezen voor een fantastische koptelefoon. Als je in dit spel de plaatsing van andere spelers begrijpt, kun je ze overwinnen. In werkelijkheid is het opzetten van een hoofdtelefoon van fantastische betekenis. Zodra je naar een geluid luistert, moet je voorzichtig zijn.

Wees paranoïde

Je moet levendig zijn tijdens de activiteit. Voor degenen met een zwak hart is deze sport niet voor jezelf. U wilt dus misschien niet ontspannen omdat er meestal een speler bij u in de buurt is. Ze zijn misschien allemaal op je gericht met hun jachtgeweer. Nadat je een geluid hebt gehoord, doe je nooit iets anders dan wachten.

Bestuur de cirkel

Je zult de cirkel constant willen ontdekken omdat hij blijft krimpen om je op te slokken. Dus misschien wilt u elke conclusie strategisch maken. Zodra de cirkel begint te krimpen, bekijk je de route.

In feite zou je prioriteit moeten zijn om een ​​veilige zone te bereiken. Als je een extra speler opmerkt, maar deze niet kunt verslaan, ga je gang.

Drink de Protect-drankjes

Zodra je een drankje hebt, drink het dan onmiddellijk. Het drankje geeft je een verdediging die je gedurende de hele wedstrijd kan beschermen. Desalniettemin zal het uw dagelijkse leven waarschijnlijk niet beschermen als u naar beneden glijdt. U heeft de vrijheid om er twee te stapelen, wat uw optimale welzijn zal verdubbelen. Het resultaat is veel winst.

Ga heel voorzichtig om

In de meeste multiplayer shooter-gametitels moet je doel zijn om te elimineren. Dit is gewoon niet de situatie als je Fortnite gaat spelen. Je bedoeling is om te overleven, niet om te vernietigen. Zelfs als je bijvoorbeeld 50 tegenstanders kwijt bent, kun je verminderen.

Wat je moet doen, is volhouden totdat het spel eindelijk is afgelopen. Je hoeft je dus alleen te engageren als je absoluut zeker bent van de prestatie.

Plunder de lichamen voorzichtig

In het geval dat je iemand vermoordt, moet je het lichaam niet zonder vertraging trainen om de koopwaar op te halen. Je kunt voorzichtig te werk gaan, omdat andere spelers er mogelijk zijn om je te vernietigen. Als je plundert, ben je misschien wel de meest kwetsbare.

Uitgebreid verhaal snel, zorg ervoor dat je deze richtlijnen in acht neemt wanneer je deelneemt aan Fortnite. Door de volgende tips te volgen, haalt u verreweg het meeste uit de videogame.

Gamingtech

Read Previous

Call Of Duty Warzone Bunker Locaties

Read Next

7 Strategieën En Trucs Die U Kunnen Helpen Bij Fortnite

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *