Gaming Tech

Windows 10 PC Versnellen

Vandaag leggen we uit hoe je je Windows 10 PC kan versnellen. Meestal ligt het aan je hardware maar soms kan het ook aan je software.Wij gaan paar tips geven om het te versnellen onder andere voor gamen.

Windows Update

Vaak komen er Windows Updates, dat is o.a voor beveiliging en ook voor optimalisatie. Dus wij raden ook om regelmatig te updaten. Dit doe je via Windows instellingen.

Video Drivers Update

Om bijvoorbeeld te gamen is je videokaart belangrijk, dus het is ook goed als je regelmatig je video driver checkt voor updates en die installeert. Dit doe je via je videokaart instellingen, heb je dat niet? Tik in Google welke video driver je hebt en download de driver en installeer het.

Opstart programma’s

Ga naar taakbeheer klik op opstarten en kijk welke programma’s veel tijd kosten en schakel hun uit.Je kunt de programma’s altijd nog gewoon zelf opstarten.

Onnodige programma’s

Je hebt vast wel programma’s geïnstalleerd op je PC die je nooit gebruikt. Wij raden die te verwijderen. Want programma’s gebruiken veel ram en geheugen.

LEZEN  Alle Apex Legends Characters en Hun Eigenschappen

Visuele Effecten

Windows 10 heeft wel leuke effecten maar bij oudere pc’s hebben deze effecten invloed op prestatie verlies. Zoek in Windows Zoeken “sysdm.cpl” en druk op enter klik nu op tabblad geavanceerd daarna bij prestaties op instellingen nu kan je prestatie instellingen aanpassen. je kan nu zelf experimenteren of de beste prestaties opties gebruike