Gaming Tech

Wat u moet weten over Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2, het vervolg van Infinity Ward op Call of Duty: Modern Warfare uit 2019, komt in oktober van dit jaar uit. De ontwikkelaar van de game, Infinity Ward, heeft bevestigd dat het Call of Duty: Modern Warfare 2 samen met Warzone 2 ontwikkelt en dat de twee games zullen worden uitgebracht op een uniforme engine met alle toekomstige Call of Duty-games.

Dankzij de officiële aankondigingen en geruchten die op sociale media circuleren, hebben we enkele details over de game, waaronder het verhaal, de gameplay, mods en meer. Populaire personages uit eerdere titels zoals Price, Ghost, Gaz en Soap keren terug voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Laten we samen naar de details kijken…

Call of Duty: Modern Warfare 2 releasedatum en platforms

De releasedatum van Call of Duty: Modern Warfare 2 is aangekondigd op 28 oktober 2022. De platforms waarop de game wordt uitgebracht zijn PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

LEZEN  Call of Duty: Modern Warfare 2 op PlayStation 4

Activision kondigde de officiële releasedatum van de game aan met een interessante aankondiging. In de aankondiging dreef een afbeelding van Ghost, een van de meest geliefde personages uit de serie, op de scheepscontainer.

Komt Modern Warfare 2 naar Steam?

Jaren van verlangen zullen eindelijk tot een einde komen met Modern Warfare 2, en na 2017 zal voor het eerst een Call of Duty-game op Steam worden uitgebracht. Call of Duty: WW2 was de laatste Call of Duty-game die in 2017 op Steam werd uitgebracht. Pc-spelers kunnen de game kopen op Battle.net en Steam. De pre-orders zijn zelfs al begonnen!

Pre-orders en bonussen

De game kan op alle platforms worden gereserveerd, met verschillende versies om uit te kiezen. Welke editie je ook kiest, als je Call of Duty: Modern Warfare 2 pre-ordert, krijg je vroege toegang tot de open bèta van de game.

  • Ghost Legacy-pakket
  • Red Team 141 Operator-pack
  • FJX Cinder Gun-koffer
  • Gevechtspas + 50 niveau hoger
  • 2x Experience Points tokens voor 10 uur en 2x Weapon Experience Points tokens voor 10 uur

Je kunt Modern Warfare 2 pre- orderen op Steam , de PS Store en de Xbox Live Store.

Modern Warfare 2: bètadatums

Activision heeft de data voor de komende multiplayer-bèta van Call of Duty: Modern Warfare 2 aangekondigd, en zoals altijd zullen PlayStation-leden voor het eerst van deze bèta proeven.

Week één (exclusief PlayStation)

16-17 september — Vroegtijdige toegang
18-20 september — Open bèta

Tweede weekend (platformonafhankelijke bètatests)

22-23 september — Vroegtijdige toegang voor Xbox en pc (open bèta voor PlayStation)
24-26 september — Open bèta voor alle platformen

LEZEN  Call Of Duty: Black Ops 4 Review en Game Modes

Informatie over de multiplayer-modus van Modern Warfare 2 (multiplayer)

Afgezien van enkele geruchten is er geen officiële verklaring over de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer-modus. We zullen waarschijnlijk verschillende modi zien, waaronder GunGame en DMZ, samen met klassieke modi zoals Team Deathmatch en Search and Destroy.

De modus genaamd DMZ zou een spelmodus in Escape from Tarkov-stijl zijn. Voor degenen die het niet weten, het doel van dergelijke modi is om de buit op een grote kaart te verzamelen en de verzamelde buit van de kaart te verwijderen zonder te worden gedood door de andere teams. Gezien de groeiende populariteit van games als Escape from Tarkov en Hunt: Showdown, kunnen we niet wachten om te zien hoe Call of Duty het gamegenre zal aanpakken.

Verhaal en spel

Modern Warfare 2 wordt het vervolg op de vorige Modern Warfare-game uit 2019. De evenementen vinden drie jaar na Modern Warfare 2019 plaats. Het verhaal gaat dat Captain Price en zijn bemanning de strijd aangaan met de vijanden van Task Force 141 om een ​​terroristisch complot te neutraliseren en de Verenigde Staten te vernietigen. Deze keer lijkt het erop dat Colombia’s drugskartels de vijand zijn. Task Force 141 zal opnieuw bijeenkomen om deze samenzwering van de kartels tegen de VS te stoppen.

We weten dat populaire personages zoals Soap, Ghost, Gaz zullen terugkeren in het spel. Bovendien zal het team samen met nieuwe bondgenoten zoals de Mexicaanse Special Forces en kolonel Alejandro Vargas vechten in hun oorlog tegen de kartels.