Gaming Tech

Wat is het spel Paladins?

De spel paladins is zo’n vijf miljoen keer gedownloadt. Paladins is daarom ook een van de populairste gratis spellen. En vandaag gaan we je een paar dingen over paladins vertellen.

Het belangrijkste bij Paladins zijn de champions. Elk personage heeft een gewone aanval, twee gewone abilities en een ultimate ability. Deze abilities kan je versterken door het gebruik van kaarten. De champions zijn onder 4 categorieën verdeeld.              

  1. Damage is een categorie die bestaat uit champions die van een afstand flinke damage kunnen doen.
  2. front-line is een categorie van chamions die moeilijk neer te halen zijn vanwege hun hoge hp of gebruik van een schild. Als je als één van deze personages speelt dan is je doel vooral om zo dicht mogelijk bij de objective te blijven of dan ben jij de tank.
  3. Support is een categorie van champions die de teammates kan helen dat is niet alles want zij kunnen ook flinke damage uitgeven
  4. Flank is een categorie van champions die stiekem achter enemy’s komen en hun van achter aanvallen (als je ze ook zo gebruikt tenminste).
LEZEN  Hoe stel je texturepack in Minecraft?

Er zijn ook 2 gamemodes

  1. siege is een team-deathmatch
  2. playload is dat jouw team het midden eerst moet veroveren en dan moet je een auto in de tegenstander zijn helft brengen.