• januari 20, 2021

REBOOT A FRIEND BETA: ONTVANG EEN BELONING VOOR HET TERUGBRENGEN VAN VRIENDEN NAAR FORTNITE

Vanaf 14 december start de bètaversie van een vriend opnieuw opstarten. Reboot a Friend geeft je de kans om beloningen te verdienen als je Fortnite speelt met vrienden die al een tijdje niet hebben gespeeld! Nu Hoofdstuk 2 – Seizoen 5 in volle gang is, is dit een geweldige kans om in aanmerking komende vrienden te werven om te helpen met Quests en Bounties. 

START EEN VRIEND OPNIEUW OP VEELGESTELDE VRAGEN 

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR HET BÈTAPROGRAMMA REBOOT A FRIEND? 

Iedereen kan inloggen op de Reboot a Friend– website en controleren of er vrienden zijn die klaar zijn om opnieuw op te starten. Om in aanmerking te komen voor beloningen, moet je één wedstrijd spelen met een succesvol herstarte vriend.

HOE LANG DUURT DE TEST VOOR VROEGE TOEGANG VAN EEN VRIEND OPNIEUW OPSTARTEN? 

De bètaversie van een vriend opnieuw opstarten is beschikbaar van 14 december 2020 om 3 uur ET tot en met 4 januari 2021 om 3 uur ET. 

HOE KRIJG IK BELONINGEN? 

Uitgenodigde spelers en geselecteerde vrienden kunnen beloningen ontgrendelen na het spelen van games met opnieuw opgestarte vrienden. Beloningen worden binnen zeven dagen aan uw account toegekend. Beide spelers ontvangen dezelfde beloningen nadat ze samen games hebben gespeeld! 

Gamingtech

Read Previous

7 Strategieën En Trucs Die U Kunnen Helpen Bij Fortnite

Read Next

Among Us Tips En Tricks

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *