Gaming Tech

Minecraft 1.20 Versie!

Het werd aangekondigd met de innovaties van Minecraft 1.20 . De innovaties die Mojang Studios tijdens het Minecraft Live-evenement heeft aangekondigd, trekken de aandacht.

Minecraft Live is een evenement dat elk jaar in oktober wordt gehouden. In dat geval wordt er gestemd en wordt er informatie gegeven over de nieuwe update. Soms wordt live gestemd tijdens het evenement, soms is bioom stemmen inbegrepen. Dit jaar werden sniffer, tuff golem en boef gepresenteerd aan spelers die konden kiezen uit 3 verschillende wezens. Het was de live sniffer gekozen door de spelers.

Wat is er nieuw in Minecraft 1.20

Een van de wezens die aan Minecraft worden toegevoegd, is de sniffer . Sniffer bevindt zich in onderwaterruïnes. Nadat het wezen is ontdekt, moet het in de incubatietijd liggen. Na het uitkomen ontdekt de snuffelaar zaden voor sierplanten en brengt deze naar de grond. 

Het kan worden uitgelegd als een andere levende kameel die aan het spel is toegevoegd. De kameel is een groot dier dat we tegenkomen in de woestijn. Terwijl een enkele kameel twee spelers kan dragen, kunnen de spelers op de kameel niet worden aangevallen door levende wezens vanwege de hoogte van de kameel. Ook de animaties van de opstijgende en zittende kameel zijn prachtig vormgegeven. Kameel groeit met cactus.

LEZEN  Minecraft com.google.gson.JsonSyntaxException Foutmelding Oplossing

Een van de Minecraft 1.20-innovaties is de gebeeldhouwde bibliotheek. Bibliotheken zullen nu functioneler zijn bij het opzetten van een bibliotheek. Gebruikers kunnen maximaal 6 boeken aan elke bibliotheek toevoegen. Dit kunnen betoverde boeken, niet-ondertekende boeken of geschreven boeken zijn. Een ander voorrecht van de bibliotheek is dat het redstone-mechanica ondersteunt.

Met de nieuwe update zijn de bamboes in het spel nu functioneler. Van bamboe kun je veel dingen maken, net als hout. Vooral degenen die grote bamboevelden hebben aangelegd en degenen die veel bamboe hebben, zullen dankzij de nieuwe bamboe-items decoratieve werken ontvangen. Nieuwe items van bamboe zijn onder meer bamboebord, bamboemozaïek, bord, ladder, knop, hekpoort, drukplaat, poort, bewegwijzering, hek en hekpoort. Daarnaast wordt een vlot van bamboe aan het spel toegevoegd.

Onder de innovaties van Minecraft 1.20 ontmoeten we ook hangende borden. Een speler die borden ophangt, voegt decoratieve kleur toe aan het spel. Bij het maken van bijvoorbeeld een winkelbord kan dit bord er goed uitzien.