Gaming Tech

Hoe krijg je meer gratis edelstenen (gems) in Brawl Stars

Edelstenen (gems) zijn de premium valuta in Brawl Stars die alleen kunnen worden verkregen via Brawl Boxes of in-app aankopen via echt geld bij Shop. Je kunt je edelstenen gebruiken om premium-items in het spel te kopen, zoals Brawl Boxes & Brawler skins en in-game boosts zoals belangrijke doublers.

Ben je op zoek naar een manier om gratis edelstenen voor Brawl Stars te bemachtigen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost behandelen we alles wat je moet weten over het verkrijgen van gratis edelstenen voor je favoriete brawler game.

Gratis edelstenen krijgen voor Brawl Stars is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Er zijn verschillende manieren om aan edelstenen te komen zonder een cent uit te geven. Hier zijn enkele van de meest populaire methodes:

Neem deel aan Quests

Quests zijn een geweldige manier om gratis edelstenen te krijgen voor Brawl Stars. Door specifieke taken te voltooien kun je beloningen verdienen zoals munten, edelstenen en andere goodies. Je kunt quests vinden in de vorm van dagelijkse en wekelijkse uitdagingen en speciale evenementen.

Manieren om edelstenen (gems) te krijgen

De twee manieren waarop je Gems kunt krijgen, is door ze in de app te kopen met echt geld of door Brawl Boxes te openen.

LEZEN  PS4 Controller Gebruiken op PC

Wat kun je kopen met edelstenen?

Je kunt je edelstenen gebruiken om Brawl-dozen in Brawl Stars te kopen. De Mega Brawl Box-deal geeft je 10 Brawl Boxes voor 80 Gems. Ook kan je je kostbare edelstenen efficiënt te gebruiken, is door te wachten op een Brawler die je leuk vindt, of een vechtpartij met een hoog niveau naar de winkel te komen, en ze daar te kopen met je edelstenen. Ze hebben een gereduceerde prijs, dus het is het beste om je edelstenen hiervoor te bewaren.

Wat is een brawlbox (lootbox)?

Brawler skins kunnen ook worden gekocht met behulp van edelstenen. Deze worden gekocht via het tabblad Brawler in plaats van het tabblad Winkel.

Activeer Token Doublers

Token Doublers kunnen ook worden gekocht via Gems. Dit zijn boosters die, indien geactiveerd, het aantal tokens dat je in het spel verdient gedurende een bepaalde tijd verdubbelen.

Hoe krijg je gratis (gems) edelstenen?

Het openen van Brawl Boxes geeft je een kans om gratis edelstenen te krijgen. Het aantal edelstenen dat je per Brawl Box verdient, is volledig willekeurig.

Hoe edelstenen efficiënt te verdienen

Wanneer je niveau 5, 10, 25 en 35 bereikt in Brawl Stars, krijg je ‘speciale aanbieding packs’ in het spel. Dit zijn aanbiedingen die u kunt kopen met echt geld en bevatten 1 Mega Brawl Box + een aantal edelstenen.

LEZEN  Alles Over Brawl Stars Nani

Open je Brawl-vakken
Je hebt een kans om een ​​beperkt aantal edelstenen te verdienen per Brawl Box die je opent. Gebruik je sleutels om Brawl-dozen te kopen voor meer kansen om edelstenen te krijgen.

Dit zijn slechts enkele van de manieren om gratis edelstenen voor Brawl Stars te krijgen. Je kan ook andere methodes proberen zoals deelnemen aan online onderzoeken of het downloaden van mobiele apps. Met een beetje onderzoek en toewijding kun je gemakkelijk manieren vinden om gratis edelstenen te krijgen. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het verzamelen van edelstenen! Kijk wel uit voor scams!