Gaming Tech

Hoe krijg je gratis skins in Fortnite

Ben je een fan van Fortnite? Zo ja, dan heb je vast gehoord over het recente nieuws van gratis skins in Fortnite. Epic Games, het bedrijf achter het immens populaire battle royale spel, heeft onlangs aangekondigd dat er gratis skins beschikbaar zijn voor spelers om hun personages aan te passen.

De gratis skins in Fortnite zijn verdeeld in twee categorieën, de Battle Pass Skins en de Free Skins. De Battle Pass Skins zijn degene die je kunt vrijspelen door uitdagingen te voltooien of bepaalde levels te bereiken, terwijl de Free Skins zonder enige moeite verkregen kunnen worden. Deze gratis skins zijn beschikbaar in een beperkte hoeveelheid, dus er is een kans dat ze opraken voordat je ze in handen krijgt.

De gratis skins komen in verschillende stijlen en ontwerpen, variërend van cartooneske karakters tot meer realistische. Hierdoor kunnen spelers hun personages naar eigen smaak aanpassen. De ontwikkelaars van Epic Games hebben er goed op gelet dat de gratis skins net zo goed, zo niet beter, zijn dan de skins die je met echt geld kunt kopen.

LEZEN  Hoe Kan Je FIFA 23 Coins Verdienen

De gratis skins zijn een geweldige manier om je creativiteit in het spel te laten zien. Je kunt een unieke look voor je personage creëren waarmee je je onderscheidt van de massa en die je een zeker prestige geeft. Bovendien kun je deze skins gebruiken om de concurrentie in online toernooien te verslaan en je vrienden te laten zien wat voor stijl je hebt.

Vandaag gaan we paar tips geven om op Fortnite gratis skins te krijgen. (let op je hebt wel een battle pass nodig).

 PS plus

Als je een PlayStation 4 hebt, heb je geluk. Als je lid bent van PS Plus, geeft Epic Games meestal gratis pakketten op Fortnite.

Challenges / Level up

Zoals we boven al zeiden als je challenges doet en hogere levels behaald krijg je ook gratis skins en v-bucks.

V-bucks

In de item shop komt er dagelijks nieuwe skins maar om deze te kopen heb je v-bucks nodig. Lees hier Hoe Verdien je Gratis V-Bucks in Fortnite