Gaming Tech

Hoe Kan Je Sneller Bouwen in Fortnite

Ben jij ook slecht met bouwen in Fortnite? Of kan je niet snel bouwen, voordat de tegenstander je raakt? Vandaag leg ik uit hoe je snel kan bouwen en welke opties je allemaal daarvoor hebt.

1. Het is slim dat je je bedieningselementen onthoud. Het maakt niet uit of je op een
PlayStation, xbox of Nintendo switch of op een pc speelt, Het is echt belangerijk.

2. Schakel “Auto Material Change” in de instellingen in. Als je tijdens een bouwgevecht geen hout meer hebt, schakelt deze instelling je automatisch over op baksteen of metaal.

3. Builder PRO

Schakel over naar ‘Builder Pro’ (alleen consoledemo’s). Dit is heel handig voor als je een pc tegenstander tegemoet komt. Dit is niet fijn als je ‘builder pro’ niet schakelt qua snelheid. De meeste mensen weten dat de pc spelers sneller kunnen bouwen, dit is heel erg bekend. Dit komt vooral vanwege de ingestelde bedieningselementen.

LEZEN  Fortnite Seizoen 5 Skins

Er is geen excuses meer voor als je ‘builder pro’ hebt ingesteld en tegen pc spelers in een gevecht komt. Nadat je op B (Xbox) klikt of cirkel (PlayStation), hoef je niet meer net als het standaard bedieningselementen te gebruiken, want dan heb je de RB/R1 structuren en zo activeer je met RT/R2.

Tips:

  • Bouw een 1 op 1 base, dit helpt je om betere zicht te hebben naar je tegenstanders en is ook veilig.Bouw vier muren om jezelf heen. Spring en plaats een trap onder jezelf. Totdat je een veilige hoogte hebt bereikt.
  • Zoek naar gevechten en blijf constant pushen, misschien verlies je hiermee vaak maar het is de beste manier om beter te oefenen
  • Kijk ook naar Twitch naar pro gamers hoe hun spelen. Je kan veel ervan leren.