Gaming Tech

Fortnite Season 5 Datum, Thema, Battle Pass Prijs

Veel Fortnite spelers wachten nieuwsgierig op Season 5, dat snappen wij want elke nieuwe season is weer anders dus ook leuker. Dus vandaag gaan we het hebben over Fortnite Season 5.

 

Wanneer begint Fortnite Season 5?

Fortnite Season 5 begint 12 juli 2018, in Nederland begint het 10:00 in de ochtend. Het begint wel 2 dagen later dan normale geplande datum. Ook wordt er net als de vorige seizoenen alle levels en challenges gereset.

 

Fortnite Season 5 Thema

Afgelopen week zagen we de lancering van de raket in Fortnite. Het ontplofte in de lucht waardoor er een scheur in de lucht is gekomen. Iedereen die was aangemeld kon het in-game de lancering mee maken.

Wij weten nog niet zeker wat Season 5 Thema inhoudt. Maar zo te zien is er een tijdreis in Season 5 waarbij er dingen uit de vorige seizoen zal komen.

LEZEN  Call of Duty Warzone Beste Loudouts

 

Hoeveel kost Fortnite Season 5 Battle Pass?

Zoals alle andere seizoenen te zien is kost Battle Pass 950 V-Bucks dus je zult weer een bundel van 1000 V-Bucks moeten kopen die ongeveer € 10.- kost.

Hoeveel kost Fortnite Season 5 Battle Pass?

UPDATE

Zoals jullie gezien hebben is All Terrain Kart in de game waar je met de hele squad er in kan. Wanneer je drift krijg je boost.

Season 5

Ook heb je twee nieuwe locaties dat zijn Paradise Palms en Lazy Links. Ook zijn er veel nieuwe stuff.