Gaming Tech

FiveM-voorwaarden: GTA 5-rol en in-game-voorwaarden 2022

We hebben voor je onderzocht wat FiveM-termen zijn gebaseerd op GTA 5, een van de meest populaire games van de afgelopen jaren. Wat zijn Fivem-termen? Wat zijn de betekenissen van Fivem-termen?

Related Posts
Related Posts

Met GTA 5 FiveM-termen kunnen gebruikers veel krachtiger zijn in het spel. In dit artikel hebben we geprobeerd je te informeren over rollenspeltermen en in-game termen.

Als je een nieuwe speler bent op de GTA 5  Roleplay-servers, is het handig om eerst de FiveM-termen te leren. De term FiveM waar we het over hebben is een programma dat je naar je computer moet downloaden om te kunnen rollenspel. Als je geen informatie hebt of niet weet hoe je het programma moet downloaden, of als je niet veel weet over FiveM-termen, raden we je ten zeerste aan dit artikel te lezen.

Inhoud 

 • 1 Wat doen FiveM-termen?
 • 2 FiveM-voorwaarden
 • 3 FiveM rollenspelvoorwaarden
 • 4 FiveM-voorwaarden in het spel

Wat doen FiveM-termen?

Voordat de spelers verbinding maken met de GTA 5 Roleplay-servers, moet je zeker de FiveM-voorwaarden lezen en deze voorwaarden niet toepassen in het spel. Als je niet weet wat de term rollenspel betekent, laten we het dan in dit artikel kort voor je samenvatten. Rollenspel wordt de manier genoemd om games tot leven te brengen. Het komt over als games aanpassen aan de realiteit, bepaalde personages laten leven met echte voorbeelden, of een ander personage tot leven brengen dat je in werkelijkheid niet bent met zijn nieuwe functies.

LEZEN  Tips om geld te verdienen in GTA V

Het spelen van games op rollenspelservers is niet ingewikkeld, eigenlijk vrij eenvoudig, je hoeft alleen de termen te kennen en ze niet in het spel weer te geven. Wat je moet doen, is het personage niet mengen in je dagelijkse leven, maar een compleet nieuw personage aannemen. Alle mensen doen dit zonder het te beseffen. Als je een personage op de server hebt, moet je de kenmerken van dat personage volledig weergeven aan de mensen en je het gevoel geven dat je in de echte wereld bent in plaats van het gevoel te hebben dat je in het spel zit. Laten we het nu hebben over de voorwaarden waar u op moet letten bij het spelen op servers.

FiveM-voorwaarden

Om een ​​rollenspel te kunnen spelen, is het handig om eerst alle FiveM-termen te kennen die bekend moeten zijn. Als u zich aanmeldt bij de servers en games begint te spelen zonder de voorwaarden te leren waarover we het zullen hebben, is de kans groot dat de autoriteiten u van de server zullen verwijderen.

FiveM Rollenspelvoorwaarden

Tijdens het spelen van de FiveM-roltermen moet je ze zeker kennen, anders mis je misschien veel.

 • In Character (IC):  Het betekent in-karakter. Je zou niets met de echte wereld te maken moeten hebben. Als je bijvoorbeeld echt bevriend bent met iemand en je hebt hem of haar niet ontmoet tijdens de rol, dan moet je elkaar niet bij naam noemen als je elkaar onderweg tegenkomt. Dit loopt ook tegen de Metagame-fout aan.
 • Out Of Character (OOC): Omvat  out-of-character gebeurtenissen. Midden in de rol viel bijvoorbeeld iemand uit het spel of vertrok met opzet. Het wordt gebruikt om artikelen te schrijven zoals “/ooc Where did it go” die niet in de rol worden opgenomen.
 • Random DeathMatch (RDM):  doden zonder reden, zonder rol.
 • Vehicle DeatchMatch (VDM):  Een man verpletteren met een voertuig zonder reden, zonder rol.
 • MetaGame (MG) : de informatie die we buiten de rol hebben geleerd, verwerken in de rol en het verloop van de rol verstoren. Je kent bijvoorbeeld iemand op discord en deze persoon speelt een rol op dezelfde server als jij. Als je naar iemand gaat die je kent en ze bij hun echte naam noemt, maak je een MetaGame. In plaats van dit te doen, is het het beste om de persoon die je kent bij zijn of haar naam te noemen in het spel.
 • PowerGame (PG) : om acties uit te voeren die we in het echte leven niet kunnen doen in het spel. Als je bijvoorbeeld niet met een sportwagen de berg op kunt, moet je dit in het spel niet doen.
 • IC-OOC mixen : Er zijn in-karakter en niet-karakter afleveringen in rollenspel. De IC-sectie is de rol van je personage in het spel. OOC is je eigen persoonlijkheid. Als je tijdens de functie IC en OOC combineert, overtreed je de regels. Als je een functie toevoegt die niet in je personage zit in het spel, overtreed je de regels.
LEZEN  Tips om geld te verdienen in GTA V

FiveM in-game voorwaarden

 • Bunny Hopping : In het echte leven rennen we in plaats van rond te springen om op snelheid te komen, toch? Als je blijft rondspringen met je personage om snel vooruit te komen, overtreed je de regels.
 • Retarted Rollenspel : de rollen die je doet, moeten redenen hebben. Dus we kunnen niet zomaar vanuit het niets iemand pijn doen met leugens. Net als in het echte leven moeten je acties een reden hebben. Om het beste voorbeeld te geven: als je in het echte leven mensen niet uit het niets kunt doden, moet je het in het spel ook niet doen.
 • Smileys IC : In sommige gevallen moeten we handelen door in het spel te schrijven. Als we doen alsof we schrijven, overtreden afkortingen als “xd, tm, mrb” de regels.
 • Guns Out Of Ass (GOOA) : Een regelovertreding die we enigszins kunnen associëren met PowerGame. De taak om elk wapen uit een plek te halen die we normaal niet zouden kunnen doen. Bijvoorbeeld een semi-automatisch wapen uit een broekzak halen.
 • Bug Abuse : De gevonden bugs gebruiken op je IC-personage.
 • NIET-RP : geen rollenspel.
 • Deathmatching (DM) : iemand pijn doen of doden zonder reden.
 • Revenge Kill (RK) : Als iemand je heeft vermoord, kun je geen nieuw personage openen en wraak nemen.
 • Autosurfen : reizen met voertuigen.
 • Car Ramming : Zonder reden mensen en voertuigen raken met een voertuig.
 • Ninja Jacking (NJ) : Voertuigen stelen zonder rol.
 • Rollenspel weigeren:  Weigeren te doen alsof.
 • Wat is copbait:  acties tegen de politie doen die niet mogen worden gedaan. Bijvoorbeeld fronthef met een motorfiets in het bijzijn van agenten.
 • Chicken Runing: Ren  naar links en rechts om kogels te ontwijken tijdens gevechten.
 • CK:  Je personage sterft.
 • PK:  Je personage lijdt korte tijd aan geheugenverlies.
LEZEN  Tips om geld te verdienen in GTA V

We hebben de meest gebruikte termen onder  GTA 5 FiveM RP (rollenspel) termen voor je uitgelegd.  Het is voldoende om de definities van deze termen te kennen om binnen de GTA 5 FiveM Whitelist-servers te spelen. De waarschuwingen of boetes die u ontvangt binnen de reikwijdte van de eigen regels van de servers, kunnen echter verschillen van de straffen binnen de vijf maanden die we hebben gespecificeerd. U kunt zich aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht wanneer er meer GTA 5-gamehelp-inhoud wordt gedeeld.