Gaming Tech

CS:GO Geen Betrouwbare Verbinding Oplossen

Vandaag gaan we uitleggen hoe je het probleem geen betrouwbare verbinding van CSGO kan oplossen. Als u de stappen goed volgt wordt het probleem waarschijnlijk opgelost.

Hoofd Oplossing

Steam-bestandintegriteit kent niet iedereen, sommige spelers gebruiken deze oplossing om deze integriteitscontrole van het stoombestand uit te voeren

  1. Open de Steam-software en ga naar de gamebibliotheek.
  2. Zoek het spel Counter-Strike: Global Offensive, klik er met de rechtermuisknop op klik daarna de functies in die onderaan “Eigenschappen” zijn.
  3. Er zijn 4 secties op de pagina Eigenschappen, voer het gedeelte “Lokale bestanden” in en klik op “Controleer de integriteit van de spelcache”. Uw spel wordt gedurende 10-15 seconden gescand en het proces wordt beëindigd.
  4. Uw probleem zal op deze manier worden gefix.

Meerdere Oplossingen

  1. een van de eenvoudigste oplossingen is om eerst je computer volledig uit te schakelen en dan Steam en CS: GO uit te voeren als “Uitvoeren als beheerder”
  • Wanneer u als een beheerder wordt uitgevoerd, heeft uw computer geen problemen omdat alle bestanden worden gelezen, maar ik denk niet dat dit veel gevolgen zal hebben omdat het probleem bij het internet ligt.
LEZEN  Fortnite Wapenlijst

2. Reset de fabrieksinstellingen van uw modem.

  • De meest bekende en zeker nuttige methode, wanneer u dit doet, worden alle wijzigingen die u aanbrengt in de modeminterface opnieuw ingesteld, zodat deze dezelfde is als de eerste dag.