Site pictogram Gamingtech

Clash Royale Tips

Clash Royale Tips

Vandaag gaan we het hebben over de beste Clash Royale Tips. Clash Royale is natuurlijk een strategie spel van Supercell ook de maker van Clash Of Clans. Het is laatste tijd een hit geworden. Je kan echt geld uitgeven voor in-game stuff maar het hoeft niet perse. Wij hebben voor jou paar tips om beter te kunnen spelen en om hoger te komen.

1. Val niet gelijk aan

Bij een nieuwe potje kan je gelijk aanvallen maar dat raden wij niet aan. Als je je elixer spaart kan je veel aanvallen en verdedigen, want als je gelijk aanvalt en je tegenstander goed verdedigd en hij valt jou terug aan, kan je niet verdedigen, omdat je elixer op is.

2. Join een clan

Een clan joinen is voordelig. Je clangenoten kunnen jou kaarten doneren waarmee je kan upgraden en daarmee krijgen hun goud en xp. Maar doneer ook terug dan krijg jij ook xp en goud. Buiten dat kan je met je clangenoten vriendschappelijke wedstrijden doen. Daarmee kan je jezelf trainen.

3. Begin van achter

Het is verstandig om van achter beginnen. Bijvoorbeeld een reus kan je achter je toren zetten en tot hij naar de toren van je tegenstander gaat is je elixer al gespaard. Daarmee kan je weer verdedigen.

4. Kisten openen

Wanneer je wedstrijden wint krijg je gratis kisten. Zilveren kisten openen duurt 3 uurtjes en gouden kisten duren 8 uurtjes. Uit de kisten komen vaak goud en kaarten. Bij gouden kisten komen natuurlijk meer stuff. Wij raden aan om gouden kisten in de nacht te openen omdat het lang duurt.

5. Speel met strategie

Bij Clash Royale is strategie belangrijk. Bijvoorbeeld als je tegenstander grondtroepen zet kan jij beter van lucht verdedigen. Zo kan je beter verdedigen. Verder raden we aan om geen kaarten te upgraden die je nooit gebruikt dat is zonde van je goud. Als je achter elkaar verliest geen paniek neem even een pauze en als het echt niet meer gaat, probeer dan je deck te veranderen.

Dit waren onze Clash Royale tips.

Mobiele versie afsluiten