Gaming Tech

Call Of Duty: Black Ops 4 Review en Game Modes

Black Ops is al een bekende leuke spel dat bijna door iedereen gespeeld wordt.
Maar je verwachtte niet dat Black Ops 4 uit zou komen? Nou dat is dus toch zo gebeurt! Er komt 3 verschillende game modes van Black Ops 4:

  1. Multiplayer

De multiplayer waar je al gewend was is dit keer anders. Je hebt boven aan je scherm een gezondheidsbalk en dus kan je zien hoeveel gezondheid je nog over hebt. Je kan je zelf dit keer genezen in de game en dat is veel handiger als je in een zware gevecht zat met vijanden! Dit keer hoef je dus niet meer te wachten totdat je gezondheid omhoog gaat. Maar helaas is de rest van de multiplayer hetzelfde engine gebleven. Maar er zijn nog veel meer dingen erbij gekomen zoals traps of bommen en wapens die zelf een trap maken.

LEZEN  Call Of Duty Warzone Bunker Locaties

 

  1. Black out (battle royale)

 

Ja je hebt het heel goed gehoord! Er komt een battle royale game mode waar een spannende gevecht voor je wacht! Het is geïnspireerd dankzij de populaire game Fortnite. Toch nog jammer voor Fortnite als de game op 12 oktober uitkomt, dat de game kan dalen dankzij de coole game modes van Black Ops 4. Black out gaat een spannende gamemode worden voor de players van Fortnite, PUBG en meer Battle Royale games.

 

  1. Zombie-mode

 

De zombie-mode is dit keer ook anders dan normaal. Dit keer moet je niet vechten tegen de zombies in een kasteel of een verlaten stad, maar je zit dit keer in een gladiatoren arena waarbij je tegen gloednieuwe zombies en eindbazen tegen gaat komen! Het is meer mythologie maar dan met zombies. Overleef jij het misschien alleen in die gladiatoren arena?

Vanaf 12 oktober ligt Call Of Duty Black Ops 4 in de winkel voor de PlayStation 4, Xbox one en PC.