Gaming Tech

Beste Shooter Games

Vandaag gaan we het hebben over beste shooter / FPS games. Er zijn heleboel FPS games waar je online kan gamen maar bij het begin wil je misschien niet online spelen tegen ervaren spelers, daarom hebben wij ook games waar je single player kan spelen en beneden hebben wij ook multiplayer games.

 

Single Player Games

 

Fallout

Fallout en Fallout 2 waren eind jaren 90 uitgebracht het waren wel 1 van de beste RPG games in die tijd. Fallout 3 is goed als je al de eerdere Fallouts hebt gespeeld hebt want de verhalen gaan door bij de nieuwe games, het is een leuke FPS spel.  Binnenkort komt Fallout 76 uit.

Titanfall 2

Titanfall 2 Single Player was de redder van het spel vinden wij want de multiplayer was niet zo een verrassing het is meer een klassieke. De single player is wel lekker afwisselend maar wel kort.

No One Lives Forever

Nu gaan we terug naar het jaar 2000 het was in die tijd wel een hype. Het spel heeft in die tijd ook game of the years gewonnen. Het is een FPS spel waar een vrouw op de hoofdrol is. Het was ook op de PS2 uitgekomen.

Multiplayer Games

Fortnite

Natuurlijk beginnen we met de beste! Fortnite, wie kent het niet. Het is al een hype sinds 2017. Meerdere spelen Battle Royale maar Save The World is ook wel leuk.

Call Of Duty

Weer een bekende spel wat al een lange tijd al een hype is. Het begon in 2003 met de gewone Call Of Duty. Nu is alweer de Call of Duty: Black Ops 4 uit.

Call Of Duty: Black Ops 4 Review

Battlefield

Eerste Battlefield kwam in 2002 uit het is ook een bekende FPS game die ontwikkelt is door EA.  Ook Battlefield is nu 1 van de bekendste game