Gaming Tech

Beste .IO Games

Vandaag gaan we het hebben over top 10 beste .io games. Io is bekent geworden door agar.io omdat er zoveel mensen hadden gespeeld in die tijd was agar.io de hype. En nu zijn er meer games van io. we gaan u vertellen wat de top 10 is van io games.

  1. Agar.io ( Is een game waar je een bol bent en steeds groter moet worden om de eerste plaats te verdienen je moet andere mensen killen. agar.io Was de eerste io game veel mensen hebben het gespeeld het was de hype in 28/04/2015).
  2. Diep.io ( Is een game met tanks en het gaat om de eerste plaats te verdienen kwam net uit na agar.io vele youtubers hebben het gespeeld waardoor het beroemd)
  3. Deeeep.io (Is een game waar je in een oceaan speelt je bent een vis en je evalueert steeds als je meer xp krijgt deze game werd later ook een hype).
  4. Wings.io ( Is een game met jets je schiet elkaar dood en degene die meeste score heeft wordt de king en die moet je killen om eerste plaat verdienen)
  5. Narwhale.io ( Is een game waar in je een Narwhale bent je moet andere mensen doorsnijden om de eerste plaats te verdienen je hebt ook een voetbal game mode)
  6. Foes.io ( Is een Battle royal game je moet als laatse over blijven om 1st te worden er komt ook een dodelijke storm de map wordt steeds kleiner)
  7. Mope.io ( Je begint als een kleine dier en je wordt steeds groter en sterker daarna heb je draken dino’s je probeert het langste eerste te blijven).
LEZEN  Fortnite Birthday Cake Challenge Locaties