Gaming Tech

Beste Gratis Games op Steam

Steam, bijna de hart van PC Gaming is opgericht in 2003. Het is een platform waar je games kan kopen en downloaden. Dag voor dag groeit Steam meer met nieuwe gamers en games. er zijn heleboel betaalde games zoals bekende spel CS:GO, maar daarnaast zijn er natuurlijk ook gratis games. Vandaag hebben wij een lijst gemaakt van de beste gratis games op steam.

 

Team Fortress 2

Team Fortress 2

Een schietspel van Valve. het is wel net als een cartoon, maar het is wel leuk om met je vrienden te spelen. Daarnaast kan je op steam je items verkopen voor echt geld. Het spel lijkt beetje op Overwatch.

Robocraft

Robocraft

Je maakt eerst je eigen robot voertuigen, daarna moet je tegen je tegenstanders vechten. Je kan een tank of een vliegtuig maken daarna knallen maar!

LEZEN  Hoe krijg je meer FPS in Roblox?

Last man standing

Last man standing

Ben je gek op survival games? Dan is last man standing iets voor jou. Het lijkt beetje op PUBG maar dan de gratis versie.

War Thunder

War Thunder

Hou je van tank/vliegtuig gevechten? Vecht nu online met andere mensen. Ondanks dat het gratis is zijn de graphics wel tof. Dus als je van oorlog games houdt is dit wel wat voor jou.

Dota 2

Dota 2

Weer een Valve game maar dit keer een MOBA game het is wel een hit op Steam. Het lijkt op League of legends, in de laatste tijd is het nog verbeterd.

Wat is jouw favoriete game op steam?

Laat het weten in de reacties.