• januari 20, 2021

Among Us Tips En Tricks

Among Us is trend in deze tijd, het was in 2018 uitgebracht maar het is nu viraal gegaan omdat veel youtubers het spelen. Het is een strategiespel, In het spel moet je taken doen (als crewmate) en de Impostor (moordenaar) ontmaskeren, als de Imposter moet je alle Crewmates proberen te uitschakelen. Maar het is niet altijd even makkelijk. Om het duidelijker te maken heb ik hier verschillende tips en tricks voor Among Us.

Tips en tricks: voor Crewmates

In het spel zijn er dus twee rollen. Aan het begin krijg je je rol en moet je de taak of taken doen die bij deze rol hoort. Negen van de tien keer ben je wel een crewmate.

Doe mee in een groep

Als je met meerdere mensen speelt dan is het voor de Impostor een stuk lastiger om iemand ongezien te vermoorden. Als de Imposter namelijk iemand vermoordt (wat heel dom is) in het bijzijn van de groep, kan de moord gelijk report worden. 

Doe ook echt je taken

Als je wilt winnen moet je de taken doen. Als je nieuw bent loop je misschien nog rondjes, maar taken doen is echt belangrijk. Als het potje namelijk langer duurt en alle taken zijn volbracht heb je gewonnen. 

Tips en tricks: voor de Impostor

Het is zo ver: je bent na al die potjes eindelijk de Impostor. En nu je dat een keer bent wil je het natuurlijk wel doen en natuurlijk winnen. Hier vind je de tips en tricks voor de Impostor.

Camera’s

Als impostor moet je uitkijken voor de camera’s crewmates kunnen naar de camera’s kijken die over de map zijn verspreid, je ziet dat de camera’s aanstaan door het knipperende rode lampje. Vermoord daar dus geen mensen! Als impostor kan je zelf ook op de security cameras en in admin kijken naar waar spelers zich ongeveer bevinden.

Ga wel naar de gesaboteerde locatie

Je moet natuurlijk niet te lang wegblijven, dat is verdacht, dus ga na je (eventuele) kill gelijk naar de plek. Laat ook zien dat je onderweg was, ook al kom je wat later het lijkt net alsof je toch wilde helpen.

 

Kill iemand die het spel begrijpt

Spelers die ervaren zijn kunnen bedrijging zijn voor jou
De ervaren spelers weten vaak al de opdrachten die ze moeten uitvoeren. Daarom is belangrijk om als eerste hun uit te schakelen.

Gamingtech

Read Previous

REBOOT A FRIEND BETA: ONTVANG EEN BELONING VOOR HET TERUGBRENGEN VAN VRIENDEN NAAR FORTNITE

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *