• januari 16, 2021

7 Strategieën En Trucs Die U Kunnen Helpen Bij Fortnite

7 Strategieën En Trucs Die U Kunnen Helpen Bij Fortnite

Als u graag deelneemt aan Fortnite op uw mobiele of pc, moet u erkennen dat onze aanbevelingen het voor u minder ingewikkeld zouden kunnen maken om het meeste uit het spel te halen. In de volgende paragrafen delen we enkele eenvoudige suggesties en trucs. Voor degenen die zich eraan houden, kunnen ze een geweldig onderscheid maken door te proberen de hele recreatie te overleven. Lees verder.

Je moet niet veel geluiden maken

Om te beginnen moet je absoluut zo min mogelijk geluiden maken. Als een extra speler in de omgeving je detecteert, kunnen ze een voordeel voor je hebben. Om het anders te zeggen, misschien wil je wandelen in plaats van joggen, omdat het functioneren veel te veel lawaai zou maken.

Het is ook beter om te garanderen dat je omgeving veilig is, hoewel je probeert je te ontwikkelen of afzonderlijke dingen op te sporen bronnen met de hulp van uw respectievelijke magische pikhouweel.

Koop een koptelefoon

Als u meer wilt genieten van een bonus dan uw medegamers, moet u zeker een fantastisch paar kiezen hoofdtelefoon. Als je binnen deze activiteit de situatie van andere spelers herkent, kun je ze verslaan. In feite is het opzetten van een koptelefoon van groot belang. Zodra je een geluid hoort, wil je voorzichtig zijn.

Wees paranoïde

Probeer tijdens het hele videospel energiek te zijn. Als je een zwak coronair hart hebt, is deze sport gewoon niet in jouw geval. U wilt dus misschien niet ontspannen omdat er vaak een speler bij u in de buurt is. Deze zijn allemaal op jou gericht met hun jachtgeweer. Nadat je naar een geluid hebt geluisterd, doe je niets anders dan wachten.

Regel de cirkel

Je zou de cirkel altijd moeten zien, vooral omdat hij steeds kleiner wordt om je in te slikken. U kunt dus elke strategische beslissing strategisch maken. Bekijk de koers wanneer de cirkel kleiner wordt.

Kortom, uw prioriteit moet zijn om een ​​veilige zone te bereiken. Als je nog een andere speler ziet, maar deze niet kunt verslaan, ga dan gewoon verder.

Drink de beschermende drankjes

Als je een drankje kunt krijgen, consumeer het dan onmiddellijk. Het drankje geeft je een verdediging die je de hele wedstrijd beschermt. Desalniettemin zal het uw leven waarschijnlijk niet verdedigen voor degenen die naar beneden glijden. Je hebt de vrijheid om er twee te stapelen, dat zal je grootste algehele gezondheid verdubbelen. Vanwege dit feit heb je heel veel voorsprong.

Heb grondig contact

Bij de meeste multiplayer shooter-games is het je doel om te doden. Dit is gewoon niet het geval als u gaat deelnemen aan Fortnite. Je doel is om te overleven, niet om te elimineren. Zelfs als je bijvoorbeeld vijftig tegenstanders doodt, kun je mogelijk afwerpen.

Wat je moet doen, is volhouden totdat het spel uiteindelijk is afgelopen. Je hoeft je dus alleen te engageren als je zeker bent van je prestatie.

Plunder de lichamen heel voorzichtig

Voor degenen die iemand elimineren, zal je lichaam niet onmiddellijk de methode gebruiken om de dingen. Je moet zorgvuldig te werk gaan, aangezien andere spelers er mogelijk zijn om je te vernietigen. Als je plundert, ben je waarschijnlijk de meest kwetsbare.

Uitgebreid verhaal klein, zorg ervoor dat je je aan de volgende aanwijzingen houdt wanneer je Fortnite speelt. Door je aan deze richtlijnen te houden, haal je het meeste uit de wedstrijd.

Gamingtech

Read Previous

Call Of Duty Warzone Bunker Locaties

Read Next

REBOOT A FRIEND BETA: ONTVANG EEN BELONING VOOR HET TERUGBRENGEN VAN VRIENDEN NAAR FORTNITE

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *